2012. május 1., kedd

Üdülés Vadnán :)

Hosszú idő után végre sikerült lejönnöm Andrissal Vadnára, itt töltöttük a hosszúhétvégét. Nagyon-nagyon jól éreztem magam :)

Szóval a hétvégén megdőlt a melegrekord, 30 fok volt, Andriséknak pedig szép kertes házuk van fákkal-virágokkal, úgyhogy nagyon jó érzés volt így a természet közelében lenni. Azt sajnálom, hogy épp egy olyan gyógyszert szedek, ami fényérzékennyé tesz, ezért inkább menekültem a nap elől, pedig csokibarnára sülhettem volna egyetlen nap alatt :(

Vadnán lenni igazából mindig arról szól, hogy nem nagyon csinálunk semmit, viszont sülve-főve együtt vagyunk, ami nagyon jó tud lenni, annyira, hogy hazaérve nem is tudom, mit kezdjek magammal. Most sem csináltunk sok mindent, annak ellenére, hogy vittem tanulnivalót, nem haladtam valami sokat. Péntek este érkeztünk, szombaton Mariannék is velünk ebédeltek, picit tanultunk, este pedig átsétáltunk Gór Gabihoz, aki Joci barátnője néhány hete, és szerencsére ő is vadnai. Hamburgersütős estét csapott sok ismerőssel, én eleinte nem sokakat ismertem, de az este végére egész jól kijöttem mindenkivel. Jól éreztem magam, a hamburger is fini volt, éjfél után pedig, mikor már elálmosodtunk, nem kellett mást tenni, mint átsétálni három utcával arrébb, és bedőlni az ágyba :)

Vasárnap megint Mariannékkal ebédeltünk, este pedig szalonnát sütöttünk a kertben. Jó sokáig tartott, mert akkora szalonnákat kaptunk, hogy alig bírta el a nyárs. Viszont nagyon finomra sültek.
Hétfőn délelőtt megint nem nagyon csináltunk semmit, filmeztünk, zenéket válogattunk, este pedig bementünk Barcikára Choz néhány volt osztálytársával találkozni. Itt érdemes megjegyezni, hogy Gábor révén nincsen "elődöm", Peti révén van, de az nem érdekel, Choz esetében pedig csak egy akad, Petra, akiről már sokat hallottam, viszont most először volt alkalmam személyesen találkozni vele, mivel jelenleg is Choz egy volt osztálytársával jár, és mindketten eljöttek este. Furcsa érzés volt és eleinte frusztráló, aztán rájöttem hogy az egész egyáltalán nem számít és nem is nagyon foglalkoztam vele. Jól sikerült az este, annyira, hogy hagytuk elmenni az utolsó buszt, és inkább taxiztunk. Egész végig mást sem csináltunk amúgy, csak jengáztunk, viszont igyekeztük a lehető legszabálytalanabbul építeni a tornyot, így volt érdekes a játék :D
Ma olyan ebéd volt, hogy nem csak Mariannék, de Laciék is jöttek, kezdett is sok lenni a három gyerekből :D Délután Laci hozott fel minket kocsival. Sajnálom ám, hogy vissza kell térni a hétköznapokba, ez a néhány nap felért egy üdüléssel. Elő is szedtem ma a tavaszi-nyári cuccaimat, remélem, jön a nyár!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése