2012. június 23., szombat

Rohangászások

Nem annyira jutott időm pihenni a vizsgám után.
Szerdán reggel el kellett mennem jegyet beíratni, de előtte még sütöttem egy adag sütit Szilvinek. Az egyetemről potyára elmentem orvoshoz, onnan a T-pontba, ahol fél óra várakozás után átküldtek a másik T-üzletbe, ahol újabb 40 perc várakozás után végre beadhattam a telefonom. De legalább megcsinálták, és találkoztam Máté Ádámmal is. Elmentem angolórára, aztán haza, itthon pedig rendet raktam a könyvespolcon, mert  a könyvek fele már el se fért. És megkaptam az e-book olvasómat, aminek nevet szeretnék adni :D
Csütörtökön reggel elmentem az egyetemre találkozni Gergővel. Visszafelé megállítottak minket angolul beszélő hittérítő fiatalok, akik nagyon aranyosak voltak, de sajnos Gergővel, ha egyszer rákezdi, nincs mit kezdeni :D Utána bementünk az Allee-ba, beszélgettünk és kritizáltuk a Libri összes könyvét. Aztán elváltunk, én pedig kibumliztam az Ecseri útra az EFOTT jegyeimért. Háromnegyed kettőre értem oda, de Bogi nem volt ott (annak ellenére, hogy korábban azt írta, déltől négyig lesz bent) de a HÖKös lány azt mondta, háromra bejön. Olvastam háromig. Aztán még tovább. Bogi háromnegyed négykor futott be, addig is csak azért vártam, mert mellettem pár lány is épp őt várta, és ők tudták, hogy jönni fog. Mert persze én nem tudtam elérni telefonon. És ha ez nem lenne elég, mikor megérkezett, kiderült, hogy hopppsz, BME-s jegyet mégsem tud adni, így csak a sajátom vehettem meg. De arról egyébként írt előző nap üzenetet, hogy később jön, csak én nem láttam. Pech.
Így hát péntek reggel fel kellett keresnem Vivit, Choz BME-s ismerősét, hogy megvehessem nála Choz jegyét. De legalább sikerrel jártam! Ezután elmentem a világ másik végére, a Központi Okmányirodába, mert  ott nem kell időpontot kérni, az én személyim meg mindjárt lejár. Körülbelül húsz percig bírtam a tömeget és a várakozást, majd inkább leléptem és hazajöttem. Majd csináltatok személyit Putnokon... Itthon kitakarítottam a szobám, mostam egy adagot, aztán kitakarítottam a fürdőszobát is, és mentem találkozni nagyival.

Szóval mint mondtam, nem voltam tétlen ebben a 30 fokban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése