2012. július 1., vasárnap

Itthon

Hazaértem, több mint egy hetet voltam Vadnán. Nagyon jó volt! Igazából ott lenni olyan, mintha nyaralnék. Most is egész jó idő volt végig, bár azt azért megbántam, hogy nem vittem hosszú nadrágot. De sikerült is egészen jól lebarnulnom. Remélem nem híztam, mert Andriséknél mindig annyi kaja van... Nagyon fincsiket ettünk. Nemcsak főtt étel és süti van, hanem jégkrém is a hűtőben, amit a Falmily Frost kocsi hoz <3 És volt három fekete kiscica, akik hol hagyták magukat gyömöszölni, hol nem. :)
Általában dél körül keltünk fel, nap közben igyekeztünk dögleni, filmeztünk is párszor, de azért szerveztünk programokat. Egyszer bementünk Putnokra nekem személyit csináltatni, mert mindjárt lejár, itthon nem adtak időpontot és ahol nem kell időpont, ott akkora a sor, hogy még ma is ott állnék, ha Andris nem szólt volna, hogy náluk a környékbeli városokban is meg lehet csináltatni. Így hát Putnokra buszoztunk érte :D
Voltunk kirándulni a Várhegyen. Délután mentünk fel, kb. másfél óra volt, de majd' megdöglöttünk a melegben. A hegy tetején ültünk kb. három órát, majdan lejöttünk. Ráment a délután, pedig nem volt nagy táv. De jól megéheztünk a végére.
Találkoztunk a többiekkel is. Voltunk Vanczákék kertjében, ahol megkínált pálinkával, de végül mégsem kaptunk. Voltunk a Garázsnál, ahol egészen sokan összegyűltünk és tabuztunk. A legjobb viszont a tegnapi délután volt, ahol Emesével, Ritával és a barátjával kikocsikáztunk délután a Szelesi-tóra. Emese vezetett, és fél órát bolyongtunk a napraforgóföldön, mire odaértünk a tóhoz. De megérte. Volt vagy 36 fok, és végre tudtunk pancsolni. Andris és Rita betettek egy sört egy zacskóba, aztán beengedték a tóba, hadd hűljön. Később vagy negyed órába telt megtalálni, de mi, többiek legalább röhögtünk rajta :D Készítettünk magunknak fincsi paprikás krumplit. Vittünk bográcsot, hozzávalókat, mindent. A fiúk gyűjtötték a fát, a lányok pucolták a krumplit. Jópofa vicces vén krumpli volt, ráncos, teli csírával. A virsli is egészen mókás állapotba került a napon. De a kaja isteni lett. Szedtünk mindannyian legalább háromszor, aztán árnyékba vonultunk, meg a fürdéssel is fel kellett hagyni, mert a helyi cigány lakosság kijött pecázni. Az árnyékban a többiek kártyáztak, én meg elaludtam :D
Ma Choz apukája hozott fel minket kocsival. Jó meleg van. Még szerencse, hogy holnapután megyek EFOTTra, szóval víz mellett fesztiválozva vészelem át a hőséget! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése