2013. július 18., csütörtök

Nyelvvizsga-tulajdonos

Átmentem a nyelvvizsgán! Egy hét múlva kellett volna eredményt kapnom, de előbb felkerült, nekem meg háromszorosára nőtt a pulzusom, mikor megkaptam róla az értesítő emailt. Aztán egy kicsit szerencsétlenkedtem, mert elfelejtettem a jelszavamat, és újat kellett kérnem, és perceken át rágott az ideg, mire sikerült belépnem, de akkor ezt találtam:

Exam
CAE

Certificate in Advanced English
Result
PASS AT GRADE A


...ami elég király. A "Grade A" azt jelenti, hogy az eredményem 80 és 100 százalék között van (egész konkrétan 84%) és ezért végül nem is C1, hanem C2 angoltudásról kapok papírt (Certificate of Proficiency in English). Bevallom, miután túlestem az első stresszeken és rendesen elkezdtem angolul tanulni, reménykedtem benne, hogy meglesz ez a szint. Úgyhogy nagyon-nagyon örülök!És hadd dicsekedjek még egy kicsit:

A listening kivételével minden Exceptional szint fölött van. Muhahaha! A writing lett a legjobb. Nem lepődök meg. Cikket kellett írni egy kedves tárgyunkról, és én egy plüssmackóról írtam, aki nélkül nem tudok aludni. Infantilis :D

Na, de lényeg, hogy ma istencsászárnak érzem magam. Ráadásul nemrég ért haza Orsi, neki a forgalmi vizsga lett meg! Szüleink melle igazán dagadhat a büszkeségtől. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése