2013. július 15., hétfő

The Game

(vesztettem)

Mibe rángattak! Mivel Gábor társasága nagyon szeret társasozni, és az utóbbi időben egyre többet találkoztam velük, el kellett, hogy jöjjön az ideje annak, hogy én is játsszak :) Pénteken Nándinál voltunk este, és megtanítottak Smallworld-özni, nagyon jó kis területhódítós játék, és annyira még nem is bonyolult. Meg is nyertem a kezdők szerencséjével :)
Nade tegnap! Tegnap már GOT-oztunk (ami a Game of Thrones-on alapuló társasjáték, itt jegyzem meg, hogy most már igazán előre kell lépnem vagy a könyv, vagy legalább a sorozat terén...). Erről egész idáig csak azt hallottam, hogy milyen eszméletlenül bonyolult, és már elmagyarázni is mennyi időbe telik, és milyen szörnyen duuuuuurva.
Hát, ez nem is állt nagyon messze a valóságtól, ugyanis a kezdeti "gyorstalpaló" elmagyarázás körülbelül másfél óráig tartott, utána pedig a játék négy óráig. A lényegi dolgokat egészen hamar meg lehetett tanulni egyébként, és egész jól is álltam, csak az utolsó körökben Gábor aljasul hátba támadott, úgyhogy elég csúfosan az utolsó helyre csúsztam, ő meg nyert. Kicsit haragudtam is rá, viszont el kell ismerjem, hogy nagyon ügyesen csinálta, és tudom, hogy büszke is magára, mert még sosem nyert GOT-ot. :) (azért dicsérem ennyire, mert tudom, hogy olvassa ezt a posztot :D )

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a GOT addiktív, mert nagyon szeretnék újra játszani és ezúttal kicsit ügyesebb lenni :) A héten Verbafesztivál. Mozgalmasabb lett az életem ezektől az emberkéktől, kicsit még szokatlan, de azt hiszem, jó lesz ez így nekem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése