2015. május 20., szerda

Nyári tervek

Lassan látni a suli végét: jövő héten megyünk be utoljára, utána pedig 3 beadandó esedékes (igen, 3, mivel az audit-ra felvett tárgyamat sikerült kreditessé varázsolni). Van még tehát teendő bőven, de azért már nagyon érzem, hogy  hamarosan túl vagyok rajta! Ideje tehát foglalkozni azzal, mit is csinálok nyáron.

Ami már nagyon régóta fix, hogy Eszter és Gézu összeházasodnak július 11-én, előtte pedig leánybúcsú lesz, úgyhogy mindent úgy kell szervezni, hogy ezekre a jeles alkalmakra elmehessünk. Az esküvőre Orsi is hazarepül Izraelből, de sajnos egy vizsgája miatt rögtön mehet is vissza. 

Bálinttal már régóta tervezgetünk egy közös utazást. Ő valamiért Barcelonába szeretne nagyon eljutni, ami persze nekem is tökéletesen megfelel, úgyhogy megbeszéltük, hogy idén nyáron odautazunk. Tegnap foglaltuk le a repjegyünket, az esküvő után pár nappal fogunk indulni. Még kell találnunk szállást, aztán persze egy kis programszervezés is kell - azt hiszem, ezt én fogom csinálni, Bálint túl laza ahhoz, hogy ilyesmivel bajlódjon. Egyébként nagyon örülök és nagyon izgatott vagyok, hogy megyünk! Még sosem voltam így külföldön kettesben valakivel, nekem nagyon új, hogy mi intézünk, fizetünk mindent. :D

Szintén fix program már a Varázslatos Tábor augusztus elején, ami ezúttal új helyszínen, a Balatonnál kerül megrendezésre. Nincs kétségem afelől, hogy mint mindig, idén is nagyszerűen fog sikerülni. Úgy néz ki, órával is készülök.

Mindenképp szeretnénk valamilyen családi nyaralást is. Úgy néz ki, hogy ha a táborozásból hazatérek, Orsi ismét iderepül hozzánk, és elutazunk valahová külföldre. Egyelőre nehéz egyezségre jutni a helyszínt illetően, ráadásul az az érzésem, a szüleimnek mindig rengeteg a teendője, és nem könnyű számukra az utazásszervezés. De valami biztos összejön, és klassz is lesz, hiszen együtt leszünk. :)

Vannak még további körvonalazódó ötletek is. Lehet, hogy meg fogom tudni látogatni Hannah-t Ausztriában. Remélem, Nándi ismét szervez valami mókát Balatonszemesen, és nekünk is ott van Angyali, ha csak valahova ki kell ruccanni pihenni. Azt hiszem, klassz nyárnak nézünk elébe. :)

1 megjegyzés:

  1. Buri, ha még mindig kérdés a szállás Barcelonában, nagyon tudom ajánlani a Garden House Hostel-t, én itt töltöttem az első pár napomat, és nagyon szerettem! Nagyon hangulatos, és gyorsan megközelíthető minden a zöld metróval! Adok linket:
    https://www.feetuphostels.com/hostels-barcelona/garden-house-hostel.html

    Ash:)

    VálaszTörlés