2016. január 7., csütörtök

I'd rather be at Hogwarts

A CEU csak jövő héten kezdődik, úgyhogy ezen a héten még lazulás van (és lássuk be, utána sem durvul el túlságosan a helyzet). Igyekszem felrázni magam a tökéletesen nyugis ünnepek után. Munkalehetőségeket keresek, és a továbbtanulás kérdésére is elkezdtem jobban ráfeküdni. Részleteket majd akkor, ha látom, mi sül ki belőle. Mindenesetre egyéves mesterképzésre vadászom külföldön, Conflict Management témában. Van egy csomó kérdés, ami felmerül, például:

1. Jó lesz ez nekem, tényleg ezt akarom tanulni? Akarok még egyáltalán tanulni? Meg fog felelni ez a képzés? Hozzájárul a szakmai előmenetelemhez? Stb. stb. stb.

2. Hogy fogom én ezt finanszírozni?

és a legfontosabb stressz:

3. Tényleg itt akarom hagyni a szerelmemet egy egész évre? És vajon hogy fogom kibírni, ha a távolság miatt a tökéletesen működő kapcsolatom zátonyra fut?

Csak néhány példa, amiken mostanában kattogok. Félreértés ne essék, eddig mindig minden nagyon jól sikerült, és most is pozitív és optimista vagyok. Remélem, hogy végül ott kötök ki, ahol kell. De a döntéseket meg kell hozni, az meg sosem könnyű. 

Miért is nem kapok egy levelet a Roxfortból? Az minden dilemmámat megoldaná. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése