2016. június 7., kedd

Valamikor egy hónapja szülinapom is volt ám!

Az utóbbi idő zsúfolt szakdolgozatírási mizériája miatt persze megint alig blogoltam, és több fontos eseményről is elfelejtettem tájékoztatni a nagyközönséget. Az egyik ilyen rendkívül fontos esemény, hogy betöltöttem a 24-et. A szülinapomon csak anyu, apu, Petra és Bálint köszöntöttek fel, a nagy családos ünneplésre további húsz napot várnom kellett. A kis családomtól kaptam egy klassz óriási farmertáskát, fagyiforma körömlakkot és új memóriakártyát a telómba, illetve anyu arra is vállalkozott, hogy megszerezze életem tortáját, a kókuszos-mangós sajttortát. Ami még szülinapom egy klassz eseménye volt, hogy elmehettem a Made by you-ba alkotni egyet. Ez egy olyan műhely, ahol számtalan kerámia közül választhat az ember - csomóféle bögre, tányér, figurák, tálak, sószórók, stb. stb. - majd leülhet egy asztalnál, hogy kifesse őket. Rendelkezésre áll sokféle festék, tippek és segítség többféle technikához, eszközök, háttérzene és tea. Ha az ember kifestette az alkotását, akkor egy hetet várnia kell, mire kiégetik, és ha kész, lehet is érte menni. Nagyon sokféle szuper dolog készülhet itt, és van egy tök jó akciójuk, hogy a szülinapján ingyen festhet az ember. Úgyhogy kihasználtam ezt a lehetőséget, és készítettem a szülinapomon egy space mug-ot, vagyis egy olyan bögrét, amin maga az univerzum szikrázik! Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nagyon szupi szülinapi ajándék volt nekem mind maga az alkotás, mind a kész mű. 

Jól sikerült a nagy családi ünneplés is, bár bevallom, rég nem volt már szülinapi hangulatom, mikor sort kerítettünk rá. De örülök, hogy összejöttünk, kaptam klassz dolgokat és ettem finomakat, így hát összességében nem panaszkodhatom. :)

A szokásos szülinapi sütögetére a barátokkal nem sikerült sort kerítenünk. A szülinapom után kábé három hétig folyamatosan esett (ami amúgy meglehetősen jót tett az írásnak). Azt terveztük, hogy valami nagy bulit csapunk összekötve Bálint szülinapját és az enyémet, és meghívjuk az ő társaságát és az enyémet, beleértve a sok CEUs osztálytársat is, akikkel így mellesleg a végzésünket is megünnepelhetjük. De aztán minden közbejött, minden hétvége foglalt volt, Bálint dolgozni kezdett és ezért nem ér rá, szóval valahogy nem akar összejönni ez az egész. Nyáron biztos sütögetünk, de az már rég nem a szülinapom lesz, és tartok tőle, hogy mire eljutunk odáig, a sok CEUs szétszéled. Na mindegy, ez most így alakult.

A végére hagytam Bálint ajándékát, az ugyanis nem más, mint egy wellness hétvége! Nagyon örülök neki, úgy tűnik nem hiába sóhajtoztam január óta hiába, hogy jaj de jó lenne kicsit elutazni és kettesben lenni. Közvetlenül a diplomaosztóm után, június végén utazunk majd el Zalakarosra három napra. De jó is lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése