2016. november 30., szerda

Utazások sorozata

Holnap négy napra Varsóba utazom, az In Between projekt zárókonferenciájára. Ha emlékeztek, ez az a diákprojekt, aminek a keretében tavasszal Erdélyben voltunk identitásokat kutatni. A zárókonferencia most péntek-szombaton lesz, és minden csapat prezentálni fog. Nekem is lesz egy ötperces részem. Tök izgatott vagyok, remélem jól sikerül és nem fogok unatkozni. Várom, hogy lássam a csapattársaimat is. Btw, szerintem most lesz először olyan, hogy kíséret nélkül megyek a reptérre. 

Egyébként most jó sok utazás jutott nekem, ami főként a Centropának köszönhető. Voltam már munkaügyben Kijevben és Krakkóban, most Varsóba megyek, szilveszterre pedig már megvan a repjegyem Izraelbe. (Szerettem volna meglógni innen újévkor, mert az itteni felhajtástól csak depis lennék, kint pedig - remélem - jól fogom érezni magam: ott lesz Orsi, és az egész Barukh család, és egy nagy, szétcsúszott családi esemény lesz az egész). 

Már jövőre is vannak betervezett utazások: februárban Berlinben tart szemináriumot a Centropa. És mivel mást se csinálunk szinte, mint szemináriumot szervezünk, bőven lehet további lehetőségekre is számítani. Igaz, hogy ilyenkor inkább dolgozom, mint várost nézek, de mégis, olyan izgi ez az egész! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése