2017. január 15., vasárnap

Orsi (rövid) ittléte

Orsi három röpke napot Budapesten töltött, mivel most pénteken volt Hili (Sahar húga) szalagavatója, és mindenképp ott szeretett volna lenni. Mivel az egyetemtől nem tud elszakadni, csütörtökön érkezett és ma, vasárnap hajnalban már repült is haza. De azért nagyon jó volt őt viszontlátni, és nagyon tartalmas időt töltöttünk együtt. 

Csütörtökön délután apu ment Orsi elé a reptérre, és egyenesen Csömörre vitte, hogy találkozzon Eszterrel, Gézuval és persze Zsomival. Így ő (és apu) az elsők a családban, akik végre a kezükben is foghatták az alig több, mint 4 kilós csöppséget. A látogatás után Orsi Petrával és a barátnőivel találkozott, közösen kellett kijutniuk egy szabadulószobából, amit Petra még karácsonyra kapott ajándékba. Kijutottak, utána pedig hazajöttek, ahol végre én is találkoztam Orsival. De csak rövid időre: hamarosan indult is tovább, hogy köszönjön a Barukh családnak, akik egy közeli étteremben ünnepelték Yerach szülinapját, aztán pedig továbbment, hogy találkozzon az egyik barátnőjével. Végül nem sokkal éjfél előtt ért haza.

Pénteken korán reggel keltünk, és elmentünk kettesben a B4-ba egy aerobic órára. Igazán jó kis napindító volt. Az edzés után megittunk közösen egy banánturmixot, aztán mivel úgy ítéltük meg, hogy van még időnk, megittunk még egyet. Időközben megérkezett Gézu, vele is beszélgettünk. Aztán együtt mentünk az Astoriáig, ahonnan én hazajöttem, Orsi pedig egy újabb baráttal ült be reggelizni. A találkozó után hazajött, és otthon is töltötte a nap nagy részét. Pihiztünk, ettünk, színeztünk, feltettünk egy arcpakolást. Az esti szalagavatóra korán elkezdett készülődni, én sütöttem be a haját (és tettem azt a bizonyos fantasztikus, előző bejegyzésben kifejtett felfedezést). A szalagavató állítólag nagyon szép volt, utána Orsi még együtt maradt a volt osztálytársaival, és csak jó későn keveredett haza.

Szombaton emiatt sokáig aludt, aztán olvasott, röplabdázott Petrával, úgy általában véve elég lustik voltunk, miközben apu és anyu készültek a délutáni vendégségre, ugyanis átjött hozzánk a fél család, hogy lássa Orsit. Az is nagyon jól sikerült. Zsuzsival még karácsonyoztunk is, kaptam tőle egy baglyos mécsestartót, amihez illóolajat is lehet tölteni, és a hő párologtatja :)

Ma reggel az egész család felkelt 4-kor, hogy Orsit a reptérre vigyük. Miután visszajöttünk, mindannyian lefeküdtünk még aludni. :)

Mindig nagyon jó Orsival lenni, kicsit olyan, mintha valami ünnep lenne. Kár, hogy olyan ritkán kerül rá sor, bár én nem panaszkodom: találkoztunk nyáron, aztán szilveszterkor is. Legközelebb talán júniusban kerül rá sor. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése